Du har 0 varor i kundvagnen
Summa: 0 kr. inkl.moms

 Kundvagn »
Vår serviceavdelning står beredd att hjälpa dig!

Kaffemaskinen köper alltid sina varor av auktoriserade distributörer eller direkt från tillverkarna vilket gör att våra kunder alltid har tillgång till de garantier som gäller. Eftersom våra leverantörer dock lämnar olika garantitider, de flesta lämnar ett år, vissa lämnar två, tre eller ända upp till fem år har vi valt att från vår sida alltid lämna två år om inte leverantören lämnar längre garanti. Vi följer alltid leverantörernas rekommendationer vid garantiavgörande och självklart gäller inte garantierna slitage eller felaktigt användande.


Serviceärenden hämtas och lämnas i butiken på Alsnögatan 9.

Serviceärenden gällande maskiner från JURA hänvisas till JURAs egna serviceplats.


Du som kund bör alltid kontakta oss om du får problem med något du handlat på Kaffemaskinen. Vi kommer aldrig att skicka dig vidare till något externt serviceföretag. Alla produkter vi säljer håller hög kvalitet, vi har medvetet valt bort produkter vi inte själva kan stå för. Trots detta kan problem uppstå, ibland enkla handhavandefel, ibland tekniska. Skulle något uppstå brukar vi använda oss av följande steg beroende på problemets karaktär:

 • Ring eller mejla oss, mycket går att lösa redan via telefon eller mejl.
 • Mejladressen är webshop@kaffemaskinen.se
 • Kom in till oss i butiken på Alsnögatan så tittar vi på det gemensamt, det kanske kan avhjälpas medan du väntar.
 • Skulle inget av ovanstående hjälpa lämnar du produkten här, vi avgör sedan om den går att reparera hos oss, eller om vi väljer att skicka den vidare till våra leverantörer.
Följande märken utför vi garantireparationer på om de är inköpta hos oss på Kaffemaskinen:
 • Rancilio

 

Följande märken utför vi betalreparationer av:

 • Gaggia (Endast manuella)
 • ECM
 • Rocket Espresso
 • Mazzer
 • Macap
 • La Vibiemme
 • Ascaso
 • Rancilio

Kontakta oss angående andra märken,

vi kanske kan hjälpa till!   

   


  Alltid ett års garanti på fabriksny utrustning.
  På begagnad utrustning och reparationer lämnas tre månaders garanti om inget annat överenskommit. Notera att garanti inte gäller på slitagedelar eller fel som uppstått på grund av onormal användning.