Du har 0 varor i kundvagnen
Summa: 0 kr. inkl.moms

 Kundvagn »

Nätbutik » Manuella maskiner » Rocket Espresso » Rocket - Giotto PID

Rocket - Giotto PID

Art.nr: 640511
Tillverkare: Rocket Espresso

Pris: 14 990:-

Eller 706:-/mån vid 24 mån avbetalning. Läs mer
 

Lägg    i kundvagnen  

Byggd för att på alla sätt återspegla upplevelsen av en professionell espressomaskin, med det bästa av teknik taget från professionella maskiner.
Utrustad med funktioner som värmeisolerade ång- och tevattenrör för bekvämare användning.
Kokaren är nickelpläterad och har en kärna av blyfri mässing med det bästa termiska egenskaperna och god värmeisolering.
Den 1,8 liters kokaren är anpassad till termosifonsystemet som ger perfekt balans mellan espressobryggning och mjölkskumning.
Färskvattentank med 3 liters kapacitet och indikation när den behöver påfyllning.
Denna espressomaskin har utformats och tillverkats av material av högsta klass för att espressotraditionen skall leva i ditt hem.

Istället för mekaniska presostater som reglerar tryck i kokaren är denna utrustad med ett elektroniskt PID- system som mycket exakt och pålitligt reglerar värmen/trycket i kokaren. Detta system är mer exakt, mer hållbart och mer flexibelt.
Under spillbrickan sitter en display där du själv reglerar värmen/trycket i kokaren.
Du kan enkelt med några knapptryckningar reglera gradantalet mellan 116-124 grader, beroende på hur du vill brygga din espresso.
För att reglera trycker du in vänster pil tills bokstäverna ?PrG? syns på displayen, sedan väljer du gradantal genom att trycka på höger pil. Klicka fram till det gradantal du vill ha. Klart!

Vikt: 25 kg
Kokare: 1,8 liter
Vattentank: 2,9 liter
Brygghandtag: 58 mm
Storlek: (BxHxD): 23,5x38,1x43,2 cm
Effekt: 1200w