Du har 0 varor i kundvagnen
Summa: 0 kr. inkl.moms

 Kundvagn »

Köpkontrakt för nätbutiken på kaffemaskinen.se


Köpvillkor / avtal
För konsument gäller reglerna i konsumentlagen och distansavtalslagen för köp i denna nätbutik. Avtalet har ingåtts då Kaffemaskinen skickat en bekräftelse på att beställningen accepterats. Observera att en bekräftelse på att betalningen mottagits skickas automatiskt direkt efter köp, och inte ska anses som en bekräftelse av avtalets ingående.

Betalning

Kortbetalning
Kortbetalning (Visa och MasterCard) vid beställning på nätet är skyddad av TellusPay. Kortnumret skickas genom krypterad förbindelse direkt till banken. Vid retur av varor köpta med kort kommer vi att kreditera kortet. Observera att vi på Kaffemaskinen aldrig har möjlighet att se ert kortnummer. 

 

Klarna faktura
När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

  • Du får alltid varan innan du betalar
  • Betalningstiden är alltid 14 dagar
  • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
  • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen
  • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
  • Möjlighet till delbetalning
  • En aviavgift om 50 kr per köp tillkommer alltid. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift på 50 kr samt dröjsmålsränta om 25,50%. Vid köpet görs en mikroupplysning för att vi ska veta att du är du. Dina personuppgifter behandlas då i enlighet med personuppgiftslagen, och kan komma att användas för marknadsföring av spännande erbjudanden och tjänster. 

Faktura (endast företagskunder)
Efter sedvanlig kreditprövning och kreditbeslut lämnar vi 30 dagars kredit. En expeditionsavgift (50:- inklusive moms) tillkommer vid fakturering understigande 995:- inklusive moms.

Återtagandeförbehåll vid fakturabetalning till företagskunder
Kaffemaskinen förbehåller sig rätt att återtaga försålda varor till dess att full betalning erhållits. Vid fakturaköp och annan betalning i efterskott kan så ske när betalning inte erhållits och fakturan förfallit till betalning.

Betalningspåminnelse
Betalas inte fakturan i tid kan Kaffemaskinen skicka en betalningspåminnelse och påföra påminnelseavgift om 100 kr utöver ränta på fordran. Betalar inte köparen trots detta, eller väljer Kaffemaskinen att inte skicka någon påminnelse kan ärendet överlämnas till inkasso varpå köparen får erlägga avgift för inkassokostnaden. Dröjsmålsränta tillkommer med 8% plus diskonto räknat från fakturans förfallodag.

Priser
Priserna som är angivna på hemsidan är inklusive moms om ej annat anges.
Leverans sker så snabbt som möjligt och preliminärt leveransdatum lämnas i samband med bekräftelsen. I det fall vara returneras med åberopande av ångerrätt förbehåller sig Kaffemaskinen rätten att göra avdrag för den faktiska fraktkostnaden. I det fall varan var felaktig och reklamation i enlighet med konsumentköpslagens regler skett står Kaffemaskinen för denna fraktkostnad.

Frakt
Frakt till privatpersoner:
För order understigande 300:- är fraktkostnaden 59:- inom Sverige, order överstigande 300:- levereras fraktfritt med DHL inom Sverige. Du får paketet till ditt närmaste utlämningsställe. Observera att vi ej kan leverera varor till box-adresser!

För leverans utanför Sveriges gränser tillkommer aktuell fraktkostnad, vi kontaktar dig för att meddela vad frakten kommer att kosta.

Vi skickar endast varor inom EU.
För ej uthämtade paket gäller följande:
Vid beställningar understigande 1000:-
debiterar vi 150:-  vid beställningar över 1000:- debiteras faktisk fraktkostnad.

Frakt till företag:
Som företag kan du välja på två olika fraktalternativ: budbil inom Stockholm, eller företagspaket med DHL.
Bud: Vi levererar senast följande arbetsdag. Vid order under 995:- inklusive moms tillkommer fraktkostnad på 95:- och en expeditionsavgift på 50:-
Företagspaket med DHL: För order understigande 300:- är fraktkostnaden 59:- inom Sverige, order överstigande 300:- levereras fraktfritt med DHL inom Sverige. 
Vid order under 995:- inklusive moms tillkommer en expeditionsavgift på 50:-
Observera att vi ej kan leverera varor till box-adresser!

Omyndig
I det fall beställaren är omyndig ska målsmans tillstånd inhämtas.

Reklamation
Reklamation enligt konsumentköpslagens regler ska ske inom tre år.

Garanti
Maskinerna kommer med fabriksgaranti från respektive tillverkare. Vid eventuella fel skall kund alltid vända sig till oss på Kaffemaskinen. Se även ytterligare information på vår servicesida.

Ångerrätt
Ångerrätt enligt distansavtalslagen kan medföra rätt att ångra köp inom 14 dagar eller senast 7 dagar efter mottagandet. Kontakta oss så vi kan se om du uppfyller förutsättningarna som krävs för ångerrätt, i vilket fall vi ger dig de uppgifter du behöver för att utnyttja dig av denna. Retur sker på kundens bekostnad och ångerrätten innebär ingen rätt för ersättning för transportkostnader, varför avdrag för dessa kommer göras. Ångerrätt gäller endast oanvända varor i originalförpackning.

Tryckfel m.m.
Kaffemaskinen reserverar sig för eventuella tryckfel, brister i information samt felaktiga specifikationer på denna hemsida. Notera även att bilderna är att anse som vägledande information och att deras proportioner sinsemellan inte stämmer.

Force majeure
I det fall oförutsedda händelser såsom naturkatastrofer, krig, beslut av myndighet, större prisförändringar, utebliven leverans från underleverantör, stridsåtgärder på arbetsmarknaden samt med dessa jämförbar händelse som ligger utanför vår kontroll och inte skäligen kunnat förutses vid ingåendet av avtalet och försvårar eller omöjliggör fullgörande från vår sida, leder till att Kaffemaskinen befrias från fullgörande av avtalet i de delar som påverkas av nämnda omständigheter.

Innhar F-skattebevis.
Kaffemaskinen
Monteriva Kaffe Sverige AB
Alsnögatan 9
116 41 Stockholm
Organisationsnummer: 556269-2482.

Tel: 08-658 60 00
Mejla oss på: webshop@kaffemaskinen.se